Modele de unghii cu scobitoarea

4. urmeaza Pasul soins visage diferenta. IA o scobitoare si traseaza de la baza spre varf un «S» continuu prin care sa mixezi armonios cele doua nonculori. Pentru a castigá timp, un tehnician AR folosi un instrument destination spécial unui amestec atat de fin, de PE un site specializat cum este nailshop.ro. 1. pentru inceput, aplici o baza transparenta ca sa-TI protejezi unghiile de éventuale Pete care pot fi cauzate de pigmentii puternici DIN Oja Dar Si ca sa ajuti Oja sa Adere mai bine la suprafata unghiilor. Materialul Video de mai jos ITI Arata pas cu pas cum sa iti faci un modèle de Unghii superbe folosind o Bayar scobitoare. DA, ai citit bine, o scobitoare. Un tutorial délivré PE YouTube ne invata cum putem obtine acasa un modèle de manichiura deosebit, Care ITI va completa cu succes regarder-UL de zi cu Zi. Manichiura monocroma este adecvata zilelor lucratoare, putand fi Purtata chiar si la birou. Pentru a avea o manichiura speciala cu care sa uimiti PE toata lumea, nu trebuie decat sa fiti un pic inventive si sa recurgeti la metode mai Poutine conventionale. Rezultatul? O Arta monocroma cu aspect Marmorat Care se potriveste cu orice tinuta si inlocuieste cu succes orice bijuterie. Pasii sunt simpli, Regula de Baza este ca fiecare unghie trebuie decorata PE Rand, dupa cum urmeaza: 5.

Pasul final: aplica un lac de Unghii transparent care sa fixeze designul si sa DEA stralucire unghiei. Asta e tot! Fiecare unghie e Gata in mai Poutine de un MINUT iar aspectul pare desprins DIN cataloagele celor mai renumite saloane de manichiura. Pentru realizarea unei manichiuri dragute, potrivita pentru Evenimente usoare alaturi de prieteni, Poti opta sa iti faci unghiile Roz cu modele de floricele. 2. alege o Oja Alba opaca si aplic-o PE prima unghie. Nu astepta sa se usuce ca sa treci la Pasul urmator. ASA ca in cele ce urmeaza va vom prezenta cele mai aprécier modele de Unghii si manichiuri pe care le puteti realiza foarte usor, in timp foarte scurt. 3. cu o Oja Neagra, traseaza trei Linii de la baza catre varf. E foarte important sa te Misti repede, ca Oja sa fie Inca maleabila. IATA o TEHNICA mult mai usoara de manichiura, ce promite rezultate spectaculoase.

Tot ce trebuie sa faci este sa aplici primul Strat de Oja PE Unghii, sa astepti Poutine pentru a se USCA. Apoi aplici Inca un strat mai gros. Cu ajutorul unei scobitori IEI o Picatura de Oja mai inchisa (sau orice Alta nuanta de Oja, important este sa existe o diferenta vizibila intre Oja baza si Oja pe care o folosesti pentru a face modelul) si o intinzi PE unghie in functie de cum ITI doresti sa ai modelul. Procesul trebuie sa fie unul Rapid, fara ca Lacul de Unghii sa se usuce. Apoi, folosind Tatuaje false pentru copii, Care se gasesc in Comert, realizati MODELE taind tatuajele cu foarfeca. Acesta este unul dintre modelele de Unghii care poate fi purtat la orice fel de tinuta si este si foarte distractiv de facut. Metoda este simpla: se aplica baza pentru Unghii, apoi se DAU doua straturi de Oja vernil pe toate unghiile. Apoi incepepem sa pictam Cate doua Margarete PE ficare unghie. Incepem desenul cu ATE doua puncte galbene PE diagonala unghiei, un acatre varf si Alta catre baza degetului. Apoi cu Alb trasam petalele. PE spatiul ramas Liber Langa cele doua Margarete adaugam 3-4 bulinute Albe.

Facem aceasta operatiune pe toate cele 10 degete. La sfarsit folositi Lacul INCOLOR pentru Protectia picturii si pentru stralucire. Urmatoarea ETAPA consta dans Aplicarea a trei dungi de Oja inchisa la culoare. Se recomanda ca péninsule sa nu AIBA prea mult produs PE suprafata sa pentru ca respectivele dungi sa poata fi usor desenate. Cum sa iti faci un modèle de Water Marble fara a folosi APA? Desi aceasta TEHNICA este una foarte populara, multe femei nu au timp sa o foloseasca-consumi dmulta Oja, degetele se murdaresc de la Oja in exces si pierzi destul de mult timp incercand sa faci modelul Care ITI place.

Comments are closed.